Ondernemerscoaching

Als ondernemer ben je 24/7 met je onderneming bezig. Er komt van alles op je af, een boeiend en druk bestaan. Af en toe sparren en spiegelen heeft iedere ondernemer op zijn tijd nodig, gun jezelf dat!

Waarom?

Door krachten te bundelen kan er een uniek business model ontstaan van waaruit groei kan ontstaan bij ondernemers die daar behoefte aan hebben of als doelstelling hebben gesteld om na te streven.

Missie

Door mijn sociaal economische werkwijze help ik graag nieuwe initiatieven succesvol lanceren en bij reeds bestaande bedrijven hun groeicurve te vergroten. Samen bevorderen hiermee het ondernemersklimaat in twee richtingen.

Groei Check

Meet waar jouw bedrijf staat en creëer overzicht waar jouw bedrijf naar toe kan groeien. Met de ‘Groei Check’ creëren wij samen de spreekwoordelijke refelectie tussen behaalde resultaten en toekomstige groei wensen. We brengen in kaart waar je nu staat en wat de groei mogelijkheden zijn.

Business Blueprint

 

Creëert overzicht in de huidige bedrijfsvoering, zorgt voor gerichte en realistische doelstellingen voor komende jaren, maar ook duidelijkheid of de capaciteit ten behoeve van de beoogde groei voldoende aanwezig is, of waar een team deskundigen deze beoogde groei sneller kan behalen.

Business Development

 

De ontwikkelde programma’s zorgen door middel van een diepgaand en op maat afgestemd traject dat ondernemers en organisaties zich verder kunnen ontwikkelen in de gebieden die de doelstelling vereist.

Terug naar Diensten